Τρόφιμα

Η Ασφάλεια των Τροφίμων & Ποτών παίζει καθοριστικό ρόλο στη Δημόσια Υγεία και είναι ένα Σοβαρό θέμα.

Η ύπαρξη κάποιου Βιολογικού, Χημικού ή Φυσικού κινδύνου θέτει την υγεία του ανθρώπου σε κίνδυνο και εκτρέπει το τρόφιμο από την ασφαλή κατάσταση.

Η ασφάλεια των τροφίμων μπορεί να εξασφαλιστεί μέσα από Συστήματα Ασφάλειας Τροφίμων & Ποτών όπως είναι το HACCP. Το HACCP είναι ένα Προληπτικό Σύστημα του οποίου η Εφαρμογή εξασφαλίζει την Πρόληψη εμφάνισης Βιολογικών, Χημικών και Φυσικών κινδύνων μέσα από μια σειρά Διαδικασιών και Οδηγιών-Κανόνων.

Οι επιχειρήσεις ανάλογα με τη δυναμικότητα τους πρέπει να εφαρμόζουν τις 7 Αρχές του HACCP και αυτό θα πρέπει να το εξασφαλίζουν και να το αποδεικνύουν με τις κατάλληλες Μελέτες και τα κατάλληλα Αρχεία.

H Μελετητική – Τεχνική Εταιρεία "G & G ENGINEERING TEAM" by Georgios Pasvouris μέσα από την μακρόχρονη πείρα των μελών της σε τέτοια Συστήματα είναι κοντά στις επιχειρήσεις για να τις οδηγεί με σαφήνεια και ορθότητα στην ολοκληρωμένη δημιουργία και εφαρμογή αυτών των Συστημάτων.


Μάθετε πως θα φτιάξετε, θα λειτουργήσετε και θα διαχειριστείτε την επιχείρησή σας



Image

Φιλικής Εταιρείας 76
Χαλάνδρι. ΤΚ 15232 (Χάρτης)

210 29 28 764
694 85 28 358
697 68 26 515

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
για να μαθαίνετε τα νέα μας

© 2025 GGteam by Georgios Pasvouris. All Rights Reserved. Designed by Attenzo